Avon Temsilci Hediyeleri

Avonda sadece katalog üzerinden kazanç elde etmiyorsunuz, temsilci olmanın avantajlarından da faydalanmak mümkün. Temsilci olarak elde ettiğiniz kazancın yanı sıra her kampanya yenilenen hediye seçenekleriyle birbirinden güzel hediyelerin sahibi de olabilirsiniz.

Avon temsilci hediyelerinin ne olduğunu merak ediyor musunuz? O zaman her kampanya yenilenen hediyelerin en güncel hali bu linkte. Linke tıklayarak kazanabileceğiniz hediyelerin neler olduğunu görebilirsiniz.

Yeni Temsilci Hediyeleri Nelerdir?

Yeni temsilciler inci temsilci olarak anılmaktadır. ve ilk 3 kampanyada fazla hediye kazanma fırsatları vardır. İnci grubundaki yeni temsilcilere 3 kampanya boyunca belirlenen sipariş limitine ulaştıklarında her ay yenilenen hediyelere sahip olabiliyorlar. Tek yapmaları gereken tek şey sipariş limitine ulaşmak ve diğer kampanya da cüz’i miktarda olsa sipariş girişi ile hediyelerini beklemek.

Tüm Temsilcilere Özel Kampanyalar

fırsat-2

Avon; hangi seviyede olursa olsun, ister inci grubunda isterse Avon’un kariyer basamaklarının sonuna gelen tüm temsilcilerine özel her ay yenilenen fırsat kampanyaları ile hediyelerde sınır tanımıyor. Kimi kampanya mutfaklarınız, kimi kampanya banyonuz ya da evinize ihtiyaç olan her şey, yenilenen her kampanya ile birlikte sizlerle buluşuyor.

Fırsat kampanyaları 1-2 şeklinde kategorilere ayrılmış olup, her kampanyanın belirli limitleri var ve yapmanız gereken şey sipariş limitlerine ulaşıp hediyeleri toplamak. Hediyeleriniz ise bir sonraki kampanya ilk siparişinizle birlikte sizlere gönderilecek. O zaman sizlerde Avon’da kazanmaya başlayın.

Temsilci iseniz limitlere ulaşmaya başlayabilirsiniz bile. Henüz temsilci değilseniz sayfa sonunda bulunan linke tıklayarak kolayca üye olabilir ve Avon ile hediye fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

Arkadaşını Tavsiye Et Kazan

Yine temsilcilere özel bir kampanya ile avon karşınızda. Ancak aday temsilci ve seviyeli satış lideri olarak tamamlayanlar bu kampanyadan faydalanamaz. Faydalanabilecek kişilerin ise belirlenen limitlerde siparişe ulaştıklarında kampanyadan faydalanabilir.

tavsiye-et-kazan

AVONPARA Dönemi Devam Ediyor!

Daha önce uygulamada olan Avonpara ile bir kaç kampanyadır sizlerle. Temsilciler sipariş girişi ekranlarına geldiklerinde hediye, avonpara, ya da dönemsel hediyeler olmak üzere üç farklı alternatif ile karşılaştı. Bu katalogda da aynı şekilde devam etmektedir.. Hediyeyi seçtiğinizde her kampanyada olduğu gibi fırsat hediyelerini almış oluyorsunuz

AVONPARA‘yı seçerseniz yine Fırsat hediyelerindeki limitlere ulaşıp belirtilen adetlerde katalog alarak belirtilen koşulları sağlamış oluyorsunuz, sadece Fırsat 2’deki hediye yerine fırsat 1’in hediyesi ile birlikte fırsat 2’nin avonparasını alabilirsiniz. Bu parayı www.avon.com.tr’de açılacak olan Avon Güzellik Pazarı‘nda AvonParalarınızı harcayabiliyorsunuz. Temsilci sayfasında bulunan AVONPARA ekranından kazandığınız AVONPARA’ları görebileceksiniz.

Ne kadar AVONPARA kazanacaksınız?

Fırsat 2 koşullarını yerine getirenler 125 Avonpara ve fırsat 1 hediyesini alabilirsiniz.

Dönemsel Hediyeler Nelerdir?

Avon yeni yılla birlikte uygulamaya başladığı bu süreçte; Ocak, Şubat ve Mart dönemleri bir dönem olarak kabul edilecek ve bu 3 kampanya boyunca her kampanya da sipariş vermek koşuluyla belirtilen tutarlardan hangisine ulaşıldıysa hediye kazanma fırsatı sizinle olacak.

Nasıl Temsilci Olunur?

Siz de 18 yaşın üstündeyseniz, ücretsiz üye olabilirsiniz. Her ay sipariş verme zorunluluğu yok. Sizlerde kolayca üye olarak kazanç kapısını aralayabilirsiniz.

Bu linke tıklayarak temsilci nasıl olunur,https://www.avonuyelik.gen.tr/avon-temsilcisi-nasil-olabilirim/ ve temsilci başvurusu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir